WORKSHOP 1: ÇOCUKLAR PEYNİRLE BESLENECEK, SAÄžLIKLI NESİLLER YETİŞECEK
Çocuklara peyniri nasıl sevdirebiliriz? baÅŸlığıyla yola çıkarak 4.Güvenilir Ürün Zirvesi kapsamında düzenlenen workshopta bu sorunun cevabını aradık. Çocuk beslenmesinin vazgeçilmezi peyniri ana baÅŸlığa aldığımız workshop ve panelin ModeratörlüÄŸünü Gazeteci Gürkan AkgüneÅŸ üstlenirken Beslenme ve Diyet Uzmanı Prof. Dr. Muazzez GaripaÄŸaoÄŸlu ve Muratbey Gıda İletiÅŸim ve İş GeliÅŸtirme Direktörü Gülnur UluÄŸ deneyimlerini dinleyicilere aktardı.
Workshop kısmında ise Sosyal medya içerik ve saÄŸlıklı tarif üreticisi Sibel Demirören’in reçeteleri, Muratbey peynirleri ile buluÅŸtu ve çocukların çok beÄŸeneceÄŸi 2 reçetenin denemesini tüm salonla birlikte yaptık.
​
WORKSHOP 2: KIRMIZI ETİN DÜNÜ, BUGÜNÜ, YARINI
Biz sorduk, aldığımız yanıtlar şaşırtıcı!
ModeratörlüÄŸünü Türkiye’de İş Dünyası Yazı İşleri Müdürü Hüsne Pamuk’un üstlendiÄŸi panelde; Dr. ÖÄŸr. Üyesi Muhsin Öztürk, Danet Kalite Yöneticisi Furkan Sungur Uluçay ve Gastronomi Uzmanı Biral SerttaÅŸ ile “Kırmızı Etin Dünü, Bugünü ve Yarınını” konuÅŸtuk.
Biz konunun uzmanlarını dinlerken, kırmızı et denilince akla ilk gelen isim Mehmet Butcher lakaplı ünlü ÅŸef Mehmet Fatih KalaycıoÄŸlu, bize yüksek proteinli üç özel reçete hazırladı.
KonuÅŸmacılarımıza, panel ve workshop sponsorlarımız Muratbey Peynir ve Danet’e, mutfak ve ekipman sponsorumuz Öztiryakiler’e ve tüm katılımcılarımıza destekleri için teÅŸekkür ederiz.







